Kera Crazy Mouse

Vanaf: 6,99

Door haar hoge THC-gehalte en ontzettend sterke kaasgeur is Kera Crazy Mouse een soort die je niet snel zult vergeten.

Herkomst en populariteit

Kera Crazy Mouse is dankzij haar Afghaanse vader één van de meest potente cannabisstammen ter wereld. De samenstelling van deze klassieke soort is 60% Sativa en 40% Indica. Kera Crazy Mouse is erg populair in het Verenigd Koninkrijk, waar de Crazy mouse ook haar oorsprong vindt. Deze soort heeft al meerdere cannabiscups gewonnen en veroverd in razend tempo heel de wereld.

Wissen

Beschrijving

Kera Crazy Mouse

Door haar hoge THC-gehalte en ontzettend sterke kaasgeur is de Kera Crazy Mouse een soort die je niet snel zult vergeten.

Herkomst en populariteit

Amsterdam Cheese is dankzij haar Afghaanse vader één van de meest potente cannabisstammen ter wereld. De samenstelling van deze klassieke soort is 60% Sativa en 40% Indica. Amsterdam Cheese is erg populair in het Verenigd Koninkrijk, waar de Crazy mouse ook haar oorsprong vindt. Deze soort heeft al meerdere cannabiscups gewonnen en veroverd in razend tempo heel de wereld.

Productie

Amsterdam Cheese is niet de makkelijkste plant om te kweken, maar als je het goed doet, krijg je er heel wat voor terug. Je kunt haar het best buiten kweken. De Amsterdam Cheese is een bijzonder soortje dat een hoge opbrengst geeft. De bloeitijd van de plant is 8 tot 9 weken en bij buitenkweek kun je rond oktober oogsten. Amsterdam Cheese wordt niet al te groot, bij binnenkweek gemiddeld iets hoger dan één meter, maar dit heeft geen invloed op de hoge opbrengst.

Karakter en smaakbeleving

De heftige kaasgeur en geelkleurige bloemen van de Amsterdam Cheese doen de naam van de plant eer aan. Amsterdam Cheese heeft een hoog THC-gehalte en het effect is dan ook langdurig. Je wordt zowel stoned als high van dit soortje en het geeft je een opgewekt gevoel. Classic Cheese geeft je humeur een flinke oppepper en zorgt ervoor dat je je zorgen even kunt vergeten. Op medisch gebied wordt Amsterdam Cheese gebruikt bij angst, depressies en stress.

Unieke eigenschappen
  • Heftige en unieke kaasgeur
  • Geeft je humeur een oppepper

Extra informatie

Aantal zaden

1 zaadje, 3 zaden, 5 zaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.