show blocks helper

Toont alle 10 resultaten

Auto Brooklyn Sunrise®

Dutch Passion Auto Brooklyn Sunrise®

Vanaf: 8,95

Dutch Passion Auto Brooklyn Sunrise®

De Auto Brooklyn Sunrise® combineert een onderscheidende, kruidige smaak met grote oogsten van harsrijke cannabis van topkwaliteit. De genetica komen van een zogenoemde USA East Coast ‘Brooklyn’ Diesel kloon, die bekend staat om zijn rijke Diesel aroma en sterke high. Deze kloon werd gekruist met connaisseur genetica van “upper New York State” en hier is een Autoflower versie van gemaakt.

Auto Blueberry®

Dutch Passion Auto Daiquiri Lime®

Vanaf: 12,45

Dutch Passion Auto Daiquiri Lime®

Auto Daiquiri Lime® is gebaseerd op een unieke Californian Orange kloon met een scherpe, limoenachtige citrus smaak, die vervolgens gekruist werd met een harsrijke, elite kloon van de Amerikaanse Sour Diesel

dinafem Sour Diesel Autoflowering

Dinafem Sour Diesel Autoflowering

Vanaf: 9,95

Dinafem Sour Diesel Autoflowering

 • Geschikt voor indoor- en outdoorteelt
 • Geslacht: autoflowering gefeminiseerd
 • Genotype: Sativa/Indica/Ruderalis
 • Kruising: Sour Diesel x Haze 2.0 Auto
 • Uitgebreide lifecycle: 70 dagen
 • Oogst buiten: van april tot oktober
 • Opbrengst binnen: 400-450 g/m2
 • Opbrengst buiten 50-170 g/plant
 • Grootte: 75-160 cm
 • THC: hoog
Royal Queen Seeds Diesel Automatic

Royal Queen Seeds Diesel Automatic

Vanaf: 8,45

Royal Queen Seeds Diesel Automatic

Deze krachtige, zelfbloeiende Diesel hybride kan van 0 tot 110 gram gaan in slechts 60 dagen. Deze variëteit is een hybride van de klassieke New York City Diesel gekruist met de geweldige Lowryder #2.

 

Royal Queen Seeds Sour Diesel

Royal Queen Seeds Sour Diesel

Vanaf: 8,95

Royal Queen Seeds Sour Diesel

Zoals de meeste cannabis variëteiten die tegenwoordig worden uitgebracht, is de Sour Diesel afkomstig uit Californië. Deze variëteit is de favoriet van veel rokers en kwekers. Deze krachtige Amerikaanse genetica groeit bij binnenkweek overal te wereld goed en heeft bij buitenkweek een warm klimaat (zoals in Californië of Spanje) nodig.

Kera Premium Diesel

Kera Premium Diesel

Vanaf: 6,99

 

Kweekeigenschappen

Premium Diesel is een makkelijke plant die, zoals al onze zaden, binnen en buiten gekweekt kan worden. Premium Diesel kan flink groot worden, vooral wanneer ze buiten wordt gekweekt. Wanneer je haar als ervaren kweker binnen kweekt, kun je haar het best op Hydro (=water) kweken. Premium Diesel heeft in vergelijking met andere Sativa soorten een lekker hoge opbrengst. Als je haar goed topt, zal de opbrengst boven verwachting zijn.

Effect en smaakbeleving

Premium Diesel is een unieke soort die je zeker eens moet proberen. De herkenbare geur en smaak zijn sterk en citroenachtig met tonen van dieselbrandstof. Niet alleen het kweken van Premium Diesel is een ervaring op zich, maar ook het roken is een bijzondere ervaring. Premium Diesel geeft je een energieke stone die ongeveer 5 uur aanhoudt. Het effect komt, net als een Dieselmotor, langzaam op gang, maar blijft dan heerlijk lang aanwezig. Op medisch gebiedt wordt Premium Diesel gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Sterke plant
 • Unieke geur en smaak