show blocks helper

Toont alle 8 resultaten

Jack Herer - Green House Seeds

Jack Herer – Green House Seeds

Vanaf: 8,95

Jack Herer – Green House Seeds

Jack Herer van Green House Seeds is een meer dan bekende feminised wietsoort die je in veel coffeeshops zult tegenkomen. Tevens hoort Jack Herer bij de beste soorten ter wereld. Ze heeft inmiddels zeer veel prijzen gewonnen en dat is niet voor niets! Het is bijna teveel om op te noemen!

Jack Herer Auto - Green House Seeds

Jack Herer Auto – Green House Seeds

Vanaf: 8,95

Jack Herer Auto – Green House Seeds

Jack Herer Auto van Green House Seeds is een autoflower zaden soort, om deze te ontwikkelen hebben ze de Jack Herer gekruist met een Ruderalis. De wietplanten hebben een mooie mix van Sativa, Indica en Ruderalis genetica.

Auto Cinderella Jack®

Dutch Passion Auto Cinderella Jack®

Vanaf: 13,55

Dutch Passion Auto Cinderella Jack®

Een van de sterkste THC-rijke auto’s die we tot nu toe hebben gezien. Auto Cinderella Jack® is een gefeminiseerde autoflower die werd ontwikkeld in samenwerking met Buddha Seeds, de innovatieve autoflower kwekers uit Spanje.

Royal Queen Seeds Royal Jack Automatic

Royal Queen Seeds Royal Jack Automatic

Vanaf: 9,45

Royal Queen Seeds Royal Jack Automatic

Royal Jack is een geweldige variëteit die is vernoemd naar een geweldige man. Jack Herer was een onvermoeibare activist voor cannabislegalisatie en auteur van het boek ‘The Emperor Wears No Clothes’, ook wel de ‘Hennepbijbel’ genoemd. Tot aan zijn dood in 2010 speelde hij een grote rol in de cannabisbeweging. De Royal Jack variëteit is even krachtig: sterk en Sativa-dominant met een opbeurende high en een fris, pikant aroma.

Kera Jack Herer zaden

Kera Jack Herer

Vanaf: 6,99

 

Kweekeigenschappen

Jack Herer wiet zaden groeien uit tot een middelgrote plant met een relatief korte bloeitijd variërend van 50 tot 70 dagen. Afhankelijk van hoeveel planten er op 1 vierkante meter geplaatst worden, kunnen de planten al snel 1 meter hoog worden. De opbrengst kan enorm hoog zijn als de kweekomstandigheden gunstig zijn en er genoeg aandacht aangegeven wordt. Wanneer die balans perfect is, komt de plant volledig tot zijn recht.

Effect en smaakbeleving

Niet voor niets wordt de Jack Herer wereldwijd als één van de beste cannabissoorten gezien. Het effect is sterk. De high is zwaar en wordt vooral in het hoofd waar genomen, het geeft je veel energie. De high wordt ondersteund door een intense body-buzz met een kracht alsof er een aardbeving plaatsvindt. Het lijkt erop dat de aarde onder je voeten gaat schudden, dit kan zeer aangenaam zijn wanneer je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je hoofd zich in de wolken bevindt. De smaak van de plant kan het beste omschreven worden als een spicy-, citroen-, haze-achtige smaak.

Unieke eigenschappen

• Eén van ’s werelds meest bekende en beste cannabissoorten
• Heeft al vele prijzen in de wacht gesleept
• Zorgt voor sterke en langdurige effecten

Jack Herer wietzaden kopen doe je hier gemakkelijk en snel. Laat deze kans niet liggen om zelf de effecten van deze geweldige plant te evenaren. Niets lekkerder dan cannabis dat je zelf gekweekt hebt. Koop Jack Herer cannabis zaden vandaag nog en geniet snel van de fantastische effecten die deze plant je te bieden heeft.