toon de blokken hulp

Resultaat 1–16 van de 61 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Kera White Thunder

From 4,75

White Thunder is een fantastische plant; een hoge opbrengst, makkelijk te kweken, een korte bloeiperiode, een fantastische smaak en een krachtig effect. White Thunder is ook niet al te duur, dus het is niet erg als je wat beginnersfouten maakt. Wij zijn ervan overtuigd dat White Thunder je tevreden stelt met je eerste oogst, omdat het niet fout kan gaan en de kwaliteit altijd goed is.

Herkomst

Voor de startende kweker is het erg moeilijk om hun eerste soort te kiezen. Het kweken van je eerste plant is een groot avontuur. Keraseeds ontwikkelde daarom de White Thunder. White Thunder is ontstaan uit een kruising tussen een Afghani en een Skunk.

Kweekeigenschappen

White Thunder is een ontzettend makkelijk te kweken plant. Je kunt White Thunder dan ook zowel binnen als buiten kweken. Bij buitenkweek is White Thunder eind september klaar om geoogst te worden. De korte bloeiperiode van de plant, ongeveer 7 weken, maakt White Thunder geschikt voor de kweek in zowel warme als koude klimaten. White Thunder wordt gemiddeld slechts een halve meter hoog, maar dankzij de vele en grote kristallen ben je toch gegarandeerd van een hoge opbrengst. De plant kan goed tegen vocht en schimmels en is opgewassen tegen kleine beginnersfoutjes, dus er zijn weinig risico's bij het kweken met deze plant. White Thunder is een ideale plant voor de beginnende kweker, want zelfs zonder ervaring mag je een succesvolle oogst verwachten. Natuurlijk is White Thunder ook geschikt voor de meer ervaren kweker. White Thunder is een echte alleskunner.

Effect en smaakbeleving

White Thunder heeft een lekkere klassieke geur en smaak. De geur is muskusachtig, aards en met pittige ondertonen. Niet heel bijzonder of scherp, maar echt oldschool en geliefd door velen. Ook de smaak is aards en doet denken aan dennenbomen. Het effect van White Thunder is begerenswaardig; een heftige high die je een relaxed en euforisch gevoel geeft. Het brengt je lichaam tot rust en geeft je geest een flinke oppepper. Al rook je White Thunder iedere dag, het zal niet snel vervelen.

Unieke eigenschappen
 • Ideaal voor de beginnende kweker
 • Klassieke geur en smaak
 • Geeft een ontspannende high
Aanbieding!

Kera White Widow

From 7,25

White Widow is niet alleen de legendarische cannabisplant die in alle Nederlandse coffeeshops te koop is, maar het is ook de meest populaire cannabissoort ter wereld. Reden genoeg om deze soort zelf eens te kweken!

Herkomst

White Widow is een Hollandse klassieker die ook op Hollandse ondergrond is ontstaan uit een kruising tussen een Braziliaanse Sativa en een Zuid Indiase Indica hybride. Deze beroemdste cannabisplant aller tijden heeft dan ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de 1e prijs in de High Times Cannabis Cup van 1995.

Kweekeigenschappen

De White Widow is de perfecte plant voor je eerste kweek. Zelfs met weinig aandacht zal ze het goed doen. Het is een ontzettend makkelijke plant met een goede opbrengst. De bloeiperiode is 8 tot 9 weken. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken en ze groeit ook in het Noord-Europese klimaat, maar probeer ervoor te zorgen dat ze dan genoeg zon en warmte krijgt, want in een warmer klimaat zal ze namelijk een hogere opbrengst geven. Bij buitenkweek kan ze wel 2 meter hoog worden en bij binnenkweek wordt ze ongeveer 1 meter hoog. Haar legendarische stevige toppen zijn omringd met oogverblindende witte kristallen, vandaar ook de naam White Widow.

Effect en smaakbeleving

De makkelijk te kweken White Widow staat niet alleen bekend om haar hoge opbrengst, maar ook om haar explosieve effect. Nadat je de lekkere frisse en fruitige smaak van White Widow geproefd hebt, zul je zeker begrijpen waarom ze zo populair is. Het is een bijzondere smaak die je lang bij zal blijven. Na het roken voelt je lichaam heerlijk uitgerust aan. Je lichaam ervaart een heftig stoned gevoel, maar in je hoofd ervaar je een heldere high. Op medisch gebied wordt White Widow gebruikt bij pijn en slapeloosheid.

Unieke eigenschappen
 • Beroemdste en meest legendarische cannabisplant allertijden
 • Nederlandse roots
 • Ideaal voor beginnende kweker
 • Hoge opbrengst en explosief effect
Aanbieding!

Kera Skunk

From 7,25

De Kera Skunk is één van de meest klassieke cannabissoorten ter wereld en wordt vaak gebruikt als basis voor vele andere soorten omdat ze een ontzettend goede genetica heeft. Ze staat bekend om haar zoete smaak en grote buds die zorgen voor een enorme oogst.

Herkomst

Deze superieure klassieker is een kruising van 35% Sativa en 65% Indica. De Kera Skunk is afkomstig van Sativa dominante Colombiaanse, Mexicaanse en Afghaanse ouders. De Kera Skunk wordt steeds populairder en ze wordt ook steeds weer verbeterd. De Kera Skunk is erg geschikt voor medische doeleinden.

Kweekeigenschappen

De Kera Skunk kan gebruikt worden voor binnenkweek en buitenkweek. Het is een sterke en robuuste plant die niet gevoelig is voor schimmels en ziektes. De Kera Skunk is dus ook geschikt voor de beginnende teler. Ze kan zowel in warmere als in koudere klimaten gekweekt worden, want ze is niet gevoelig voor kou en regen. De plant blijft relatief klein (bij binnenkweek hoogstens anderhalve meter), maar door de reusachtige buds is de opbrengst toch hoog. De plant heeft een korte bloeitijd van ongeveer 8 weken. Tijdens de bloeiperiode produceert de Kera Skunk in een rap tempo robuuste stammen en takken, waaiervormige bladeren en reusachtige toppen. Voor een optimale smaakervaring raden wij aan om de Kera Skunk na ongeveer 7 tot 8 weken bloei te oogsten, maar als je voor een iets heftiger effect wilt gaan, kun je haar nog een weekje langer laten bloeien.

Effect en smaakbeleving

Ook de rookervaring van de Kera Skunk is heerlijk en heftig. De smaak is uniek en herkenbaar; zwaar, zoet en fruitig. Meteen na het roken krijg je een heldere high in je hoofd, de zware lichamelijke stone komt vaak iets later. De Kera Skunk is perfect in balans. Het is echt een soort die je minimaal één keer in je leven geprobeerd moet hebben, al zal het vast niet bij één keer blijven. Op medisch gebied wordt de Kera Skunk gebruikt bij stress en angst.

Unieke eigenschappen

 • Robuuste plant die niet gevoelig is voor schimmels
 • Kan goed tegen kou en regen

Herkenbare zoete geur en smaak

Aanbieding!

Kera Critical

From 9,00

Critical is een plant die steeds meer bekendheid krijgt. Ze is binnen no time uitgegroeid tot de meest geteelde en meest populaire cannabissoort van Spanje. Dit is ook niet gek, want Critical is een soort die werkelijk alles heeft; een hoge opbrengst, makkelijk te kweken, een korte bloeitijd, een goede smaak en een krachtig effect. Hierdoor is Critical ook de ideale plant voor commerciële kwekers.

Herkomst

Critical is een soort die speciaal gekweekt werd voor de commerciële kweker. Ze is het betere tweelingzusje van de beroemde soort Big Bud. Critical is ontstaan uit een kruising tussen een Afghani en een Skunk. De samenstelling is 60% Indica en 40% Sativa.

Kweekeigenschappen

Critical kun je zowel binnen als buiten kweken. Ze is niet gevoelig voor vocht en schimmels, dus je kunt haar rustig buiten zetten, maar binnen doet ze het ook erg goed. Critical is een snelle plant met een korte groei- en bloeiperiode. Van ontkiemen tot oogsten doet ze er ongeveer 70 dagen over. Critical is een kleine plant met grote lichtgroene bladeren. Dit betekent niet dat de opbrengst laag is, want de witte bloemen die de Critical produceert, zijn aan het einde van de bloeiperiode bedekt met grote kristallen die zorgen voor een hoge opbrengst. Met Critical kan het bijna niet mis gaan en de kwaliteit is altijd goed.

Effect en smaakbeleving

De sterke geur van Critical is heerlijk fruitig en bijzonder. De smaak is niet alleen muskusachtig, maar heeft ook hints van hout en citroen. De spannende Critical geeft heftige highs, die je het gevoel geven dat je de hele wereld aankunt. Op medisch gebied helpt Critical bij stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Kleine plant met hoge opbrengst
 • Krachtig effect
Aanbieding!

Kera Dutch Power

From 7,25

De bekendste kenmerken van Dutch Power 2.0 zijn dat ze zowel binnen als buiten uitzonderlijk goed en makkelijk groeit, niet al te groot wordt en een geweldige opbrengst geeft. Een echte Hollandse kwaliteitsplant!

Herkomst

Dutch Power 2.0 is een populaire en sterke plant van Nederlandse bodem. Ze is ontstaan door een kruising met Afrikaanse Sativa´s. Dutch Power 2.0 is dan ook voornamelijk Sativa (75%), maar heeft ook heftige Indica tonen die de plant zo krachtig maken. Ze heeft haar naam dan ook te danken aan haar krachtige en heftige cannabis.

Kweekeigenschappen

Dutch Power is geschikt voor binnen- en buitenteelt. Het is een snelbloeiende en betrouwbare plant die een grote opbrengst geeft en relatief makkelijk te kweken is. Dutch Power is dus geschikt voor beginnende kwekers. De plant wordt niet erg groot, maar de kristalrijke toppen zijn groot en compact. De bloeiperiode van Dutch Power is 8 tot 9 weken.

Effect en smaakbeleving

Dutch Power heeft een zachte en bitterzoete smaak en een rijke milde rook. Het zoete is afkomstig van de citroensmaak en het bittere is afkomstig van de kruidige smaak. Dutch Power geeft een sterk energiek effect met een heftige high. Het is een echte oppepper waar je actief en vrolijk van wordt. Op medisch gebied wordt Dutch power gebruikt bij pijn, stress en angstgevoelens.

Unieke eigenschappen
 • Zachte smaak
 • Echte oppepper
Aanbieding!

Kera Premium Diesel

From 7,25

Diesel is een ontzettend sterke plant, misschien wel één van de sterkste ter wereld. Deze soort is dan ook de favoriet van veel kwekers.

Herkomst

Premium Diesel is afkomstig van de uit Colorado afstammende Chemdawg. Haar naam is door twee kwekers uit New York veranderd in Diesel, maar haar genetica is origineel gebleven. Ze dankt haar naam aan de sterke dieselachtige geur die vanaf de bloeitijd van de plant afkomt. Premium Diesel is 70% Sativa en 30% Indica.

Kweekeigenschappen

Premium Diesel is een makkelijke plant die, zoals al onze zaden, binnen en buiten gekweekt kan worden. Premium Diesel kan flink groot worden, vooral wanneer ze buiten wordt gekweekt. Wanneer je haar als ervaren kweker binnen kweekt, kun je haar het best op Hydro (=water) kweken. Premium Diesel heeft in vergelijking met andere Sativa soorten een lekker hoge opbrengst. Als je haar goed topt, zal de opbrengst boven verwachting zijn.

Effect en smaakbeleving

Premium Diesel is een unieke soort die je zeker eens moet proberen. De herkenbare geur en smaak zijn sterk en citroenachtig met tonen van dieselbrandstof. Niet alleen het kweken van Premium Diesel is een ervaring op zich, maar ook het roken is een bijzondere ervaring. Premium Diesel geeft je een energieke stone die ongeveer 5 uur aanhoudt. Het effect komt, net als een Dieselmotor, langzaam op gang, maar blijft dan heerlijk lang aanwezig. Op medisch gebiedt wordt Premium Diesel gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Sterke plant
 • Unieke geur en smaak
Aanbieding!

Kera Northern Light

From 8,25

Wanneer we het hebben over de beroemdste en populairste cannabisplanten ter wereld is Northern Light een soort die er zeker bij hoort. Northern Light wordt bij veel kruisingen gebruikt en vormt de basis voor veel verschillende cannabisplanten, onder andere voor de huidige Nederwiet.

Herkomst

Northern Light bestond ooit uit 11 varianten die hun oorsprong vonden aan de Westkust van Amerika. De samenstelling van Northern Light is mooi in balans, namelijk 50% Sativa en 50% Indica. Northern Light is een enorm sterke cannabissoort die al meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept. Deze soort heeft al meer dan drie keer de eerste prijs in de High Times Cannabis Cup behaald.

Kweekeigenschappen

Het kweken van Northern Light is een bijzondere ervaring, met name voor de beginnende kweker. In principe is de Northern Light ontwikkeld voor binnenkweek, maar zoals al onze soorten kan ze ook buiten worden gekweekt. Wanneer je haar binnen kweekt, zal ze ongeveer 1 meter hoog worden. Buiten wordt Northern Light veel groter. Met genoeg warmte, licht, ruimte en voeding kan ze wel 2 meter hoog worden. De bloeiperiode van Northern Light is ongeveer 7 tot 8 weken. Je kunt een beetje experimenteren door haar iets vroeger of iets later te oogsten. Bij vroeger oogsten krijg je een krachtigere smaak en later oogsten zorgt voor een heftiger effect, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Effect en smaakbeleving

Northern Light heeft een bijzondere, zoete geur en een zachte, zoete en kruidige smaak. Northern Light geeft een heftig effect met een flinke high, energie en alertheid. Ook werkt Northern Light positief op je humeur. Medisch gezien helpt Northern Light bij angst, stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Heftig effect
 • Geeft energie en goed humeur
Aanbieding!

Kera Amnesia Mac Ganja 'AMG Haze' : winnaar HL Cup 2009 -2019

From 12,50

De AMG is een sterke en krachtige plant die populair is door haar extreem sterke effect en zoete, kruidige smaak. Het is waarschijnlijk één van de meest bekende en krachtige Haze soorten ter wereld. Voorheen verkochten we slechts de reguliere versie van deze unieke soort, maar na jaren van hard werken, presenteren wij met trots onze Gefeminiseerde versie. De Kera Amnesia Mac Ganja De AMG is een echte prijswinnaar. AMG is de winnaar van de Highlife Cup 2014 & 2015. Kortom uitgeroepen tot het beste Haze soort van Nederland.

Herkomst

De Kera Amnesia Mac Ganja, die voor 80% uit Sativa en 20% Indica bestaat, is het resultaat van jarenlang kweken, kruisen en verbeteren. Het is een kruising tussen de originele Amnesia en een Mexican Haze, ontworpen en ontwikkeld door de enige echte “Ganja Man”. AMG dankt haar naam aan het feit dat ze geheugenverlies zou veroorzaken en met deze kruising verlies je zeker je verstand. Deze soort is de winnaar van de Highlife Cup 2014 & 2015 en het is één van de meest populaire soorten in de Nederlandse coffeeshops.

Kweekeigenschappen

De Kera Amnesia Mac Ganja heeft een korte bloeitijd van circa 9 tot 11 weken, maar dit heeft geen invloed op de specifieke Haze geur en smaak. Deze Sativa dominante soort geeft een gemiddelde opbrengst en de plant zal ongeveer 80 tot 120 centimeter hoog worden. De Kera Amnesia Mac Ganja is vooral geschikt voor binnenkweek, maar bij warmere klimaten kan ze ook buiten gekweekt worden. De Kera Amnesia Mac Ganja is een gevoelige plant, dus ze heeft wat extra aandacht nodig. Laat dit je niet afschrikken, want ze is het dubbel en dwars waard.

Effect en smaakbeleving

De Kera Amnesia Mac Ganja heeft een lekkere zoete en kruidige Haze geur en smaak. De Ganja Man is een echte liefhebber van Haze en de traditionele Haze-kenmerken komen dan ook optimaal naar voren in deze soort. Wanneer je Kera Amnesia Mac Ganja rookt, is het heftige effect al snel merkbaar. Je raakt ondersteboven van de spicy en zoete smaak en de overdonderende, bijna hallucinogene high. Van geen andere soort word je zo relaxed als van deze soort. Op medisch gebied kan Kera Amnesia Mac Ganja gebruikt worden bij stress, pijn en angst.

Unieke kenmerken
 • Extreem heftig effect
 • Hallucinogene high

""

Aanbieding!

Kera Crazy Mouse cupwinnaar 2015 – 2019

From 7,25

Kera Crazy Mouse

Door haar hoge THC-gehalte en ontzettend sterke kaasgeur is de Kera Crazy Mouse een soort die je niet snel zal vergeten.

Herkomst en populariteit

De Kera Crazy Mouse is dankzij haar Afghaanse vader één van de meest potente cannabisstammen ter wereld. De samenstelling van deze klassieke soort is 60% Sativa en 40% Indica. De Kera Crazy Mouse is erg populair in het Verenigd Koninkrijk, waar de Kera Crazy Mouse ook haar oorsprong vindt. Deze soort heeft al meerdere cannabiscups gewonnen en veroverd in razend tempo heel de wereld.

Productie

De Kera Crazy Mouse is niet de makkelijkste plant om te kweken, maar als je het goed doet, krijg je er heel wat voor terug. Je kunt haar het best buiten kweken. De Kera Crazy Mouse is een bijzonder soort dat een hoge opbrengst geeft. De bloeitijd van de plant is 8 tot 9 weken en bij buitenkweek kun je rond oktober oogsten. De Kera Crazy Mouse wordt niet al te groot, bij binnenkweek gemiddeld iets hoger dan één meter, maar dit heeft geen invloed op de hoge opbrengst.

Karakter en smaakbeleving

De heftige kaasgeur en geelkleurige bloemen van de Kera Crazy Mouse doen de naam van de plant eer aan. De Kera Crazy Mouse heeft een hoog THC-gehalte en het effect is dan ook langdurig. Je wordt zowel stoned als high van dit soort en het geeft je een opgewekt gevoel. De Kera Crazy Mouse geeft je humeur een flinke oppepper en zorgt ervoor dat je je zorgen even kunt vergeten. Op medisch gebied wordt de Kera Crazy Mouse gebruikt bij angst, depressies en stress.

Unieke eigenschappen

 • Heftige en unieke kaasgeur
 • Geeft je humeur een oppepper
Aanbieding!

Kera Critical auto

From 7,25

Critical AUTO is een plant die steeds meer bekendheid krijgt. Ze is in no time uitgegroeid tot de meest geteelde en meest populaire cannabissoort van Spanje. Dit is ook niet gek, want Critical is een soort die werkelijk alles heeft. Makkelijk te kweken, een korte bloeitijd, een goede smaak en een krachtig effect. Hierdoor is Critical ook de ideale plant voor commerciële kwekers. Deze autoflowering variant van de Critical gaat ook nog eens vanzelf in bloei.

Herkomst

Critical AUTO is een soort die speciaal gekweekt werd voor de commerciële kweker. Ze is het betere tweelingzusje van de beroemde soort Big Bud. Critical is ontstaan uit een kruising tussen een Afghani en een Skunk, deze autoflowering variant is ook nog eens gekruist met een Ruderalis, waardoor ze vanzelf in bloei gaat.

Kweekeigenschappen

Critical AUTO kun je goed buiten kweken. Ze is niet gevoelig voor vocht en schimmels, dus je kunt haar rustig buiten zetten. Critical AUTO gaat vanzelf in bloei. Van ontkiemen tot oogsten doet ze er ongeveer 63 dagen over. De Critical AUTO is een kleine plant met grote lichtgroene bladeren. Dit betekent niet dat de opbrengst laag is, want de witte bloemen die de Critical AUTO produceert, zijn aan het einde van de bloeiperiode bedekt met grote kristallen die zorgen voor een hoge opbrengst.

Effect en smaakbeleving

De sterke geur van Critical AUTO is heerlijk fruitig en bijzonder. De smaak is niet alleen muskusachtig, maar heeft ook hints van hout en citroen. De spannende Critical geeft heftige highs, die je het gevoel geven dat je heel de wereld aankunt. Op medisch gebied helpt Critical AUTO bij stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Groeit makkelijk
 • Goede kwaliteit
 • Krachtig effect
Aanbieding!

Kera Keramatic auto

From 7,25

Doordat Keramatic AUTO met een Skunk is gekruist, heeft ze een krachtige skunky rook en een hogere opbrengst dan andere autoflowering soorten. Keramatic AUTO is een bijzondere en unieke autoflowering plant en de perfecte soort voor de autoflowering kweker die behoefte heeft aan wat afwisseling.

Herkomst

Keramatic AUTO is ontstaan uit een kruising tussen een krachtige Skunk, een White Dwarf en een Ruderalis. Ze lijkt op onze Kera Dwarf AUTO, maar dankzij de kruising met de Skunk, heeft ze een hogere opbrengst. Dit maakt haar een bijzondere autoflowering soort.

Kweekeigenschappen

De Keramatic AUTO is een kleine en compacte plant, die voor een autoflowering variant toch een hoge opbrengst geeft. Als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt is Keramatic AUTO een uitstekende keuze. Door haar Ruderalis genen gaat ze automatisch in bloei. Je kunt haar na ongeveer 8 tot 9 weken oogsten. Het is een ontzettend vruchtbare en sterke plant die het buiten erg goed zal doen.

Effect en smaakbeleving

Keramatic AUTO heeft overweldigende en scherpe smaak en geur. De rook is vol en skunky, evenals de smaak. Keramatic AUTO is een bijzondere soort met een heftig stoned effect. Je wordt er tevreden en ontspannen van. Op medisch gebied wordt Keramatic AUTO gebruikt bij spierspanningen, migraine en stress.

Unieke eigenschappen
 • Volle skunky rook
 • Werkt ontspannend
 • Blijft klein en compact, maar met goede opbrengst
Aanbieding!

Kera Crazy Bud auto

From 7,25

Crazy Bud AUTO staat bekend als een leuke, eenvoudige en kleine plant met een sterke en ontspannende smoke. Ze kan echt overal gekweekt worden en je hebt er weinig omkijken naar. Ideaal voor beginnende kwekers en kwekers met weinig tijd.

Herkomst

Crazy Bud AUTO is ontstaan door verschillende Indica rassen met een Ruderalis te kruisen. De meeste van onze autoflowering soorten zijn natuurlijk erg makkelijk te kweken, maar de Crazy Bud AUTO is wel echt het toppunt.

Kweekeigenschappen

Crazy Bud AUTO is de makkelijkste autoflowering soort die je maar kunt krijgen. Niet alleen is ze binnen 8 tot 9 weken klaar om geoogst te worden, ook heb je er ontzettend weinig omkijken naar. Het is een betrouwbare en sterke plant die niet gevoelig is voor kou, ziektes en schimmels. Het kan gewoon niet misgaan! De Crazy Bud AUTO groeit uit tot een mooie, kleurrijke en kleine plant, van ongeveer 60 centimeter, die, dankzij de mooie strakke buds, toch een redelijke opbrengst geeft.

Effect en smaakbeleving

De Crazy Bud AUTO heeft een lekkere skunky geur. De smoke van Crazy Bud AUTO is zoet en lekker. Crazy Bud AUTO geeft een no-nonsense stoned effect, sterk en fysiek ontspannend. Op medisch gebied wordt Crazy Bud AUTO gebruikt bij stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Super makkelijk te kweken
 • Stoned effect
Aanbieding!

Kera NLX Diamond auto

From 7,25

NLX Diamond AUTO is één van de meest veelbelovende autoflowering planten verkrijgbaar! Die moet je dus zeker eens proberen!

Herkomst

NLX Diamond AUTO is een makkelijk te kweken soort die geboren is uit een kruising tussen zeven generaties Northern Light en een Ruderalis plant. Hierdoor is een geweldige autoflowering plant ontstaan, met de klassieke en beste kenmerken van Northern Light. Deze moet je dus zeker eens proberen!

Kweekeigenschappen

NLX Diamond AUTO wordt, voor een autoflowering soort, een hoge en brede plant. Je kunt erop rekenen dat ze ongeveer 80 centimeter groot wordt en volle en lange zijtakken ontwikkeld die grote buds leveren. Het duurt ongeveer 8 weken totdat de NLX Diamond AUTO volgroeid is en je haar kunt oogsten. Omdat het een krachtige en snelgroeiende plant is, kun je haar bijvoeden met bloei- en groeivoeding, maar pas dan wel op voor overbemesting.

Effect en smaakbeleving

NLX Diamond AUTO heeft een klassieke geur en smaak; kruidig, pittig en zoet. Het effect is sterk, maar zeker niet te sterk. NLX Diamond AUTO is mooi in balans. Je wordt er niet extreem stoned van, maar na het roken kun je heerlijk ontspannen en rustig nadenken. NLX Diamond werkt erg goed bij stress.

Unieke eigenschappen
 • Gebalanceerd effect
 • Klassieke geur en smaak
Aanbieding!

Kera Amnesia auto

From 9,25

Amnesia AUTO is een geliefde en erg populaire cannabisvariant. Het is een sterke en krachtige plant die erg populair is door haar extreem heftige effect en kruidige en muskusachtige smaak. Tevens heeft onze Auto Amnesia een cup gewonnen op de Highlife Cup van 2015.

Herkomst

Amnesia AUTO is het resultaat van jarenlang kweken, kruisen en verbeteren. Het is één van de bekendste en heftigste Haze soorten ter wereld. Amnesia dankt haar naam aan het feit dat ze geheugenverlies zou veroorzaken.

Kweekeigenschappen

Amnesia AUTO is geschikt voor alle klimaten en waar je dus ook bent, je kunt haar goed buiten kweken. Omdat ze zo snel groeit, is het verstandig om haar bij te voeden en moet je zorgen voor genoeg ruimte. Pas wel op voor overbemesting. De bloeiperiode van Amnesia AUTO is ongeveer 9 weken, daarna kun je haar oogsten.

Effect en smaakbeleving

Bereid je voor op een heftige smoke! De Amnesia AUTO is niet bedoeld voor watjes, want het effect is extreem. Je kunt dit effect het best omschrijven als een uitzinnige trance waarvan je helemaal uit je bol gaat. Je wordt er enorm stoned van met een psychedelische high. Na de eerste hijsjes is het effect al merkbaar. De geur van Amnesia AUTO is bijzonder kruidig, zoet en muskusachtig. Op medisch gebied wordt Amnesia AUTO gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Muskusachtige smaak en geur
 • Extreem heftig effect met kans op geheugenverlies
Aanbieding!

Kera Dwarf auto

From 7,25

Kera Dwarf auto is vooral erg populair bij beginnende telers, omdat er weinig mis kan gaan. De zoete en ronde smaak van Kera Dwarf auto, die normaal gesproken niet bij Indica soorten voorkomt, maakt deze soort uniek.

Herkomst

Kera Dwarf auto is een kleine, compacte Autoflowering plant die ontstaan is uit een kruising tussen twee Indica's en een Ruderalis. Kera Dwarf auto is bijna 100% Indica en erg populair bij beginnende telers, omdat ze zo gemakkelijk te kweken is. Ze dankt haar naam aan het feit dat ze erg klein blijft, een echte dwerg dus.

Kweekeigenschappen

Kera Dwarf auto is een makkelijke plant die bijna overal gekweekt kan worden. Dit heeft ze natuurlijk te danken aan haar Autoflowering genetica. Een paar weken nadat je haar plant, komt ze automatisch tot bloei. In ongeveer 8 tot 9 weken is Kera Dwarf auto klaar om geoogst te worden. Het is een echte dwerg, want ze wordt slechts 50 tot 90 centimeter hoog. Ze is dus erg geschikt wanneer je maar weinig ruimte beschikbaar hebt. Ondanks dat de plant klein blijft, is de oogst redelijk. Zorg voor goede groei- en bloeiomstandigheden en ze zal je belonen.

Effect en smaakbeleving

De geur van Kera Dwarf auro is lekker skunky en de smaak is vol, zoet en rond. Dit is uniek voor een Indica dominante soort! Het effect is sterk en fysiek ontspannend. Je lichaam wordt er lekker lui en ontspannen van, maar in je hoofd werkt het opwekkend en creatief. Op medisch gebied wordt het gebruikt bij slapeloosheid, stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Zoete, ronde en volle smaak
 • Kleine plant

De Kera Amnesia auto is een geliefde en erg populaire cannabisvariant. Het is een sterke en krachtige plant die erg populair is door haar extreem heftige effect en kruidige en muskusachtige smaak. Tevens heeft onze Kera Amnesia auto een cup gewonnen op de Highlife Cup van 2015.

Herkomst

De Kera Amnesia auto is het resultaat van jarenlang kweken, kruisen en verbeteren. Het is één van de bekendste en heftigste Haze soorten ter wereld. Kera Amnesia auto dankt haar naam aan het feit dat ze geheugenverlies zou veroorzaken.

Kweekeigenschappen

De Kera Amnesia auto is geschikt voor alle klimaten en waar je dus ook bent, je kunt haar goed buiten kweken. Omdat ze zo snel groeit, is het verstandig om haar bij te voeden en moet je zorgen voor genoeg ruimte. Pas wel op voor overbemesting. De bloeiperiode van de Kera Amnesia auto is ongeveer 9 weken, daarna kun je haar oogsten.

Effect en smaakbeleving

Bereid je voor op een heftige smoke! De Kera Amnesia auto is niet bedoeld voor watjes, want het effect is extreem. Je kunt dit effect het best omschrijven als een uitzinnige trance waarvan je helemaal uit je bol gaat. Je wordt er enorm stoned van met een psychedelische high. Na de eerste hijsen is het effect al merkbaar. De geur van de Kera Amnesia auto is bijzonder kruidig, zoet en muskusachtig. Op medisch gebied wordt de Kera Amnesia auto gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Muskusachtige smaak en geur
 • Extreem heftig effect met kans op geheugenverlies
Aanbieding!

Kera Venice Beach Afghan

From 8,50

Kera Venice Beach Afghan is een ontzettend populaire soort, doordat deze plant gemakkelijk te kweken is, maar wel een krachtig en bijzonder effect geeft.

Herkomst

Kera Venice Beach Afghan is een kruising tussen OG Kush en White Widow die bestaat uit 25% Sativa en 75% Indica. Door de kruising met White Widow krijg je een makkelijke plant met een hoge opbrengst. OG Kush is afkomstig uit Californië« en is wereldwijd bekend door haar bijzondere aroma en krachtige effecten. Deze OG Kush eigenschappen komen bij Kera Venice Beach Afghan terug in de geur, de smaak en het effect.

Kweekeigenschappen

Kera Venice Beach Afghan is een kleine en brede plant met flinke Indica buds. Deze vette buds worden geproduceerd dankzij haar White Widow genetica. De buds zorgen er ook voor dat de opbrengst, ondanks dat de plant klein blijft, toch redelijk hoog is. Kera Venice Beach Afghan is geen moeilijke plant. Ze is niet vatbaar voor ziektes en schimmels en blijft in principe makkelijk gezond. Na een bloeiperiode van 7 tot 8 weken, wanneer de trichomen melkachtig en amberkleurig zijn, is ze klaar om geoogst te worden. Laat de Cannabis na het oogsten goed drogen!

Effect en smaakbeleving

Kera Venice Beach Afghan heeft, net als haar OG Kush ouder, een petroleumachtige en fruitige geur en zoete smaak. De smaak van de rook is lekker en zacht voor je keel. Het effect is krachtig en uniek, een heftige combinatie van een stoned en een high gevoel. Je wordt er heerlijk ontspannen en creatief van. Kera Venice Beach Afghan helpt erg goed bij pijn en ze zorgt ervoor dat je goed kunt slapen.

Unieke eigenschappen
 • Makkelijk te kweken
 • Krachtig en bijzonder effect