toon de blokken hulp

Resultaat 1–16 van de 19 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Kera Critical auto

Vanaf 7,25

Critical AUTO is een plant die steeds meer bekendheid krijgt. Ze is in no time uitgegroeid tot de meest geteelde en meest populaire cannabissoort van Spanje. Dit is ook niet gek, want Critical is een soort die werkelijk alles heeft. Makkelijk te kweken, een korte bloeitijd, een goede smaak en een krachtig effect. Hierdoor is Critical ook de ideale plant voor commerciële kwekers. Deze autoflowering variant van de Critical gaat ook nog eens vanzelf in bloei.

Herkomst

Critical AUTO is een soort die speciaal gekweekt werd voor de commerciële kweker. Ze is het betere tweelingzusje van de beroemde soort Big Bud. Critical is ontstaan uit een kruising tussen een Afghani en een Skunk, deze autoflowering variant is ook nog eens gekruist met een Ruderalis, waardoor ze vanzelf in bloei gaat.

Kweekeigenschappen

Critical AUTO kun je goed buiten kweken. Ze is niet gevoelig voor vocht en schimmels, dus je kunt haar rustig buiten zetten. Critical AUTO gaat vanzelf in bloei. Van ontkiemen tot oogsten doet ze er ongeveer 63 dagen over. De Critical AUTO is een kleine plant met grote lichtgroene bladeren. Dit betekent niet dat de opbrengst laag is, want de witte bloemen die de Critical AUTO produceert, zijn aan het einde van de bloeiperiode bedekt met grote kristallen die zorgen voor een hoge opbrengst.

Effect en smaakbeleving

De sterke geur van Critical AUTO is heerlijk fruitig en bijzonder. De smaak is niet alleen muskusachtig, maar heeft ook hints van hout en citroen. De spannende Critical geeft heftige highs, die je het gevoel geven dat je heel de wereld aankunt. Op medisch gebied helpt Critical AUTO bij stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Groeit makkelijk
 • Goede kwaliteit
 • Krachtig effect
Aanbieding!

Kera Keramatic auto

Vanaf 7,25

Doordat Keramatic AUTO met een Skunk is gekruist, heeft ze een krachtige skunky rook en een hogere opbrengst dan andere autoflowering soorten. Keramatic AUTO is een bijzondere en unieke autoflowering plant en de perfecte soort voor de autoflowering kweker die behoefte heeft aan wat afwisseling.

Herkomst

Keramatic AUTO is ontstaan uit een kruising tussen een krachtige Skunk, een White Dwarf en een Ruderalis. Ze lijkt op onze Kera Dwarf AUTO, maar dankzij de kruising met de Skunk, heeft ze een hogere opbrengst. Dit maakt haar een bijzondere autoflowering soort.

Kweekeigenschappen

De Keramatic AUTO is een kleine en compacte plant, die voor een autoflowering variant toch een hoge opbrengst geeft. Als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt is Keramatic AUTO een uitstekende keuze. Door haar Ruderalis genen gaat ze automatisch in bloei. Je kunt haar na ongeveer 8 tot 9 weken oogsten. Het is een ontzettend vruchtbare en sterke plant die het buiten erg goed zal doen.

Effect en smaakbeleving

Keramatic AUTO heeft overweldigende en scherpe smaak en geur. De rook is vol en skunky, evenals de smaak. Keramatic AUTO is een bijzondere soort met een heftig stoned effect. Je wordt er tevreden en ontspannen van. Op medisch gebied wordt Keramatic AUTO gebruikt bij spierspanningen, migraine en stress.

Unieke eigenschappen
 • Volle skunky rook
 • Werkt ontspannend
 • Blijft klein en compact, maar met goede opbrengst
Aanbieding!

Kera Crazy Bud auto

Vanaf 7,25

Crazy Bud AUTO staat bekend als een leuke, eenvoudige en kleine plant met een sterke en ontspannende smoke. Ze kan echt overal gekweekt worden en je hebt er weinig omkijken naar. Ideaal voor beginnende kwekers en kwekers met weinig tijd.

Herkomst

Crazy Bud AUTO is ontstaan door verschillende Indica rassen met een Ruderalis te kruisen. De meeste van onze autoflowering soorten zijn natuurlijk erg makkelijk te kweken, maar de Crazy Bud AUTO is wel echt het toppunt.

Kweekeigenschappen

Crazy Bud AUTO is de makkelijkste autoflowering soort die je maar kunt krijgen. Niet alleen is ze binnen 8 tot 9 weken klaar om geoogst te worden, ook heb je er ontzettend weinig omkijken naar. Het is een betrouwbare en sterke plant die niet gevoelig is voor kou, ziektes en schimmels. Het kan gewoon niet misgaan! De Crazy Bud AUTO groeit uit tot een mooie, kleurrijke en kleine plant, van ongeveer 60 centimeter, die, dankzij de mooie strakke buds, toch een redelijke opbrengst geeft.

Effect en smaakbeleving

De Crazy Bud AUTO heeft een lekkere skunky geur. De smoke van Crazy Bud AUTO is zoet en lekker. Crazy Bud AUTO geeft een no-nonsense stoned effect, sterk en fysiek ontspannend. Op medisch gebied wordt Crazy Bud AUTO gebruikt bij stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Super makkelijk te kweken
 • Stoned effect
Aanbieding!

Kera NLX Diamond auto

Vanaf 7,25

NLX Diamond AUTO is één van de meest veelbelovende autoflowering planten verkrijgbaar! Die moet je dus zeker eens proberen!

Herkomst

NLX Diamond AUTO is een makkelijk te kweken soort die geboren is uit een kruising tussen zeven generaties Northern Light en een Ruderalis plant. Hierdoor is een geweldige autoflowering plant ontstaan, met de klassieke en beste kenmerken van Northern Light. Deze moet je dus zeker eens proberen!

Kweekeigenschappen

NLX Diamond AUTO wordt, voor een autoflowering soort, een hoge en brede plant. Je kunt erop rekenen dat ze ongeveer 80 centimeter groot wordt en volle en lange zijtakken ontwikkeld die grote buds leveren. Het duurt ongeveer 8 weken totdat de NLX Diamond AUTO volgroeid is en je haar kunt oogsten. Omdat het een krachtige en snelgroeiende plant is, kun je haar bijvoeden met bloei- en groeivoeding, maar pas dan wel op voor overbemesting.

Effect en smaakbeleving

NLX Diamond AUTO heeft een klassieke geur en smaak; kruidig, pittig en zoet. Het effect is sterk, maar zeker niet te sterk. NLX Diamond AUTO is mooi in balans. Je wordt er niet extreem stoned van, maar na het roken kun je heerlijk ontspannen en rustig nadenken. NLX Diamond werkt erg goed bij stress.

Unieke eigenschappen
 • Gebalanceerd effect
 • Klassieke geur en smaak
Aanbieding!

Kera Amnesia auto

Vanaf 9,25

Amnesia AUTO is een geliefde en erg populaire cannabisvariant. Het is een sterke en krachtige plant die erg populair is door haar extreem heftige effect en kruidige en muskusachtige smaak. Tevens heeft onze Auto Amnesia een cup gewonnen op de Highlife Cup van 2015.

Herkomst

Amnesia AUTO is het resultaat van jarenlang kweken, kruisen en verbeteren. Het is één van de bekendste en heftigste Haze soorten ter wereld. Amnesia dankt haar naam aan het feit dat ze geheugenverlies zou veroorzaken.

Kweekeigenschappen

Amnesia AUTO is geschikt voor alle klimaten en waar je dus ook bent, je kunt haar goed buiten kweken. Omdat ze zo snel groeit, is het verstandig om haar bij te voeden en moet je zorgen voor genoeg ruimte. Pas wel op voor overbemesting. De bloeiperiode van Amnesia AUTO is ongeveer 9 weken, daarna kun je haar oogsten.

Effect en smaakbeleving

Bereid je voor op een heftige smoke! De Amnesia AUTO is niet bedoeld voor watjes, want het effect is extreem. Je kunt dit effect het best omschrijven als een uitzinnige trance waarvan je helemaal uit je bol gaat. Je wordt er enorm stoned van met een psychedelische high. Na de eerste hijsjes is het effect al merkbaar. De geur van Amnesia AUTO is bijzonder kruidig, zoet en muskusachtig. Op medisch gebied wordt Amnesia AUTO gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Muskusachtige smaak en geur
 • Extreem heftig effect met kans op geheugenverlies
Aanbieding!

Kera Dwarf auto

Vanaf 7,25

Kera Dwarf auto is vooral erg populair bij beginnende telers, omdat er weinig mis kan gaan. De zoete en ronde smaak van Kera Dwarf auto, die normaal gesproken niet bij Indica soorten voorkomt, maakt deze soort uniek.

Herkomst

Kera Dwarf auto is een kleine, compacte Autoflowering plant die ontstaan is uit een kruising tussen twee Indica's en een Ruderalis. Kera Dwarf auto is bijna 100% Indica en erg populair bij beginnende telers, omdat ze zo gemakkelijk te kweken is. Ze dankt haar naam aan het feit dat ze erg klein blijft, een echte dwerg dus.

Kweekeigenschappen

Kera Dwarf auto is een makkelijke plant die bijna overal gekweekt kan worden. Dit heeft ze natuurlijk te danken aan haar Autoflowering genetica. Een paar weken nadat je haar plant, komt ze automatisch tot bloei. In ongeveer 8 tot 9 weken is Kera Dwarf auto klaar om geoogst te worden. Het is een echte dwerg, want ze wordt slechts 50 tot 90 centimeter hoog. Ze is dus erg geschikt wanneer je maar weinig ruimte beschikbaar hebt. Ondanks dat de plant klein blijft, is de oogst redelijk. Zorg voor goede groei- en bloeiomstandigheden en ze zal je belonen.

Effect en smaakbeleving

De geur van Kera Dwarf auro is lekker skunky en de smaak is vol, zoet en rond. Dit is uniek voor een Indica dominante soort! Het effect is sterk en fysiek ontspannend. Je lichaam wordt er lekker lui en ontspannen van, maar in je hoofd werkt het opwekkend en creatief. Op medisch gebied wordt het gebruikt bij slapeloosheid, stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Zoete, ronde en volle smaak
 • Kleine plant

De Kera Amnesia auto is een geliefde en erg populaire cannabisvariant. Het is een sterke en krachtige plant die erg populair is door haar extreem heftige effect en kruidige en muskusachtige smaak. Tevens heeft onze Kera Amnesia auto een cup gewonnen op de Highlife Cup van 2015.

Herkomst

De Kera Amnesia auto is het resultaat van jarenlang kweken, kruisen en verbeteren. Het is één van de bekendste en heftigste Haze soorten ter wereld. Kera Amnesia auto dankt haar naam aan het feit dat ze geheugenverlies zou veroorzaken.

Kweekeigenschappen

De Kera Amnesia auto is geschikt voor alle klimaten en waar je dus ook bent, je kunt haar goed buiten kweken. Omdat ze zo snel groeit, is het verstandig om haar bij te voeden en moet je zorgen voor genoeg ruimte. Pas wel op voor overbemesting. De bloeiperiode van de Kera Amnesia auto is ongeveer 9 weken, daarna kun je haar oogsten.

Effect en smaakbeleving

Bereid je voor op een heftige smoke! De Kera Amnesia auto is niet bedoeld voor watjes, want het effect is extreem. Je kunt dit effect het best omschrijven als een uitzinnige trance waarvan je helemaal uit je bol gaat. Je wordt er enorm stoned van met een psychedelische high. Na de eerste hijsen is het effect al merkbaar. De geur van de Kera Amnesia auto is bijzonder kruidig, zoet en muskusachtig. Op medisch gebied wordt de Kera Amnesia auto gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Muskusachtige smaak en geur
 • Extreem heftig effect met kans op geheugenverlies
Aanbieding!

Kera Royal Queen Diamond auto

Vanaf 7,25

Medicinaal kan deze soort worden gebruikt bij chronische pijnklachten en slapeloosheid. De Kera Royal Queen Diamond wietzaden zijn ontwikkeld uit een kruising van de originele Royal Queen Diamond en de Ruderalis cannabis.

Kweekeigenschappen

De Kera Royal Queen Diamond zaadjes zijn eenvoudig op te kweken. Doordat ze zelf bloeiend zijn is een goede oogst voor iedere kweker bereikbaar. De plant is geschikt voor zowel buiten- als binnenteelt. Daarnaast is de plant vrij goed bestand tegen vochtige ruimtes. Afhankelijk van de omstandigheden zal de plant binnen een hoogte halen tussen de 90 en 120 centimeter terwijl buiten goed is voor een lengte van 120 tot 170 centimeter. De bloeiperiode bedraagt 7 tot 8 weken, waarbij de oogst voor buiten geteelde wiet in oktober mag worden verwacht. Het is een mooie plant die weinig gevoelig is voor schimmels. De bladeren, donkergroen van kleur, neigen naar paars als de plant ouder wordt. Dikke toppen zijn voorzien van behoorlijk veel hars en veel witte kristallen en geven een zoetige, weelderige geur af. De hoeveelheid oogst wordt omschreven als gemiddeld.

Effect en smaakbeleving

Deze variant wordt zeer hooggewaardeerd. De wiet is sterk en bezit een hele eigen geur die een combinatie heeft van zoet en fruitig. De smaakbeleving zal behoorlijk lang zijn en blijft enige tijd op de tong hangen. Deze wiet geeft veel rookplezier en geeft een relaxte high. Deze variant heeft tevens de eigenschap dat de geur en zijn krachtige werking gedurende lange tijd bewaard zal blijven.

Unieke eigenschappen

Kera Royal Queen Diamond Auto cannabiszaden hebben enkele bijzonder eigenschappen. Denk hierbij aan;

 •  Het zijn gefeminizeerde zaden.
 • Geschikt voor vochtige ruimten.
 •  Zeer snelle groeiperiode.
 • Geeft een prettige high.
 • Geschikt voor medicinaal gebruik.
 • Zowel binnen als buiten te gebruiken
Aanbieding!

Kera Bubblegum auto

Vanaf 8,25
Herkomst

De Bubblegum auto wiet zaden zijn oorspronkelijk rond 1970 ontwikkelt in het noordoosten van Amerika maar in ons eigen Nederland vanaf 1990 geperfectioneerd. Het ook ook toen pas dat de plant een toenemende populariteit heeft gekregen. Genetisch zijn de planten afstammelingen van de Indica planten samen met een klein gedeelte Ruderalis. De plant bloeit in tegenstelling tot de traditionele Bubblegum wiet automatisch, waarbij de Bubblegum auto zaadjes van het gewenste vrouwelijke geslacht zijn zodat de oogst gegarandeerd bruikbaar zal zijn.

Kweekeigenschappen

Koop Bubblegum auto cannabis zaden en je krijgt goed verpakte zaden met een zeer sterke kiemkracht waardoor de kweek direct kan beginnen. Het is een zeer stabiele en gemakkelijke groeier waarvoor weinig ervaring vereist is. Zijn bescheiden lengte tussen de 70 en 90 centimeter is daarbij een voordeel. Ondanks zijn bescheiden omvang zijn de oogsten royaal. De toppen zijn dik en geven een subtiele bubblegum geur af. Het gehele proces zal tussen de 70 en 80 dagen nodig hebben waarbij de oogst in de open lucht kan plaatsvinden tussen mei en augustus. Er zijn derhalve meerdere oogsten mogelijk. Zeker in een zonnig klimaat zijn drie oogsten zeker haalbaar.

Effect en smaakbeleving

Behalve een aantrekkelijke geur is ook de smaak van de Bubblegum auto zeer aantrekkelijk. Denk hierbij aan een subtiele kauwgomsmaak met aardbeien en rood fruit gemengd met veel suiker. Je herkent deze wiet dan ook direct. Het THC gehalte kan oplopen tot 20% waardoor er na gebruik een zeer ontspannen en lichamelijk kalmerende werking ontstaat die ook geschikt kan zijn voor medicinale doeleinden. Het is een mooie mix tussen stoned en high die door veel gebruikers zeer wordt gewaardeerd.

Aanbieding!

Kera Crazy Mouse auto

Vanaf 7,25

De Kera Crazy Mouse auto heeft andere eigenschappen dan de traditionele Kera Crazy Mouse. Doordat de plant meer CBD bezit wordt deze soort ook gebruikt voor medicinale toepassingen. Denk hierbij aan pijnklachten, reumatische klachten, Multiple Slerose maar ook sociale angsten. Symptomen en pijnen kunnen door gebruik flink minder worden.

Herkomst

De Kera Crazy Mouse auto wietzaden zijn het resultaat van een kruising tussen de zeer populaire originele Kera Crazy Mouse wiet en de automatisch bloeiende plant Critical+. Het resultaat is een plant die automatisch zal bloeien en de positieve eigenschappen van beide soorten verenigd. De originele Kera Crazy Mouse is afkomstig uit Engeland en is een kruising tussen de soorten Skunk en Kush. In de plant zijn de eigenschappen terug te vinden van zowel de Sativa als de Indica en de Ruderalis soorten.

Kweekeigenschappen

Koop Kera Crazy Mouse auto cannabiszaden en ontvang een soort die zeer gemakkelijk door iedereen is te kweken. Doordat ze verkocht worden als Feminized zaden zullen alleen de gewenste vrouwelijke planten groeien. Er zijn slechts 70 dagen nodig om de Kera Crazy Mouse auto zaadjes uit te laten groeien tot een mooie plant met een grote hoeveelheid harsige toppen. De plant zal een hoogte krijgen tussen de 60, en bij ideale omstandigheden 135 centimeter. De toppen geven al een heerlijke geur af waarbij de associatie met de originele Crazy Mouse heel duidelijk aanwezig zal zijn.

Effect en smaakbeleving

Kera Crazy Mouse auto wietzaden kopen doe je voor de uiteindelijke opbrengst en het effect van de plant. Dat effect is zowel medicinaal als hypnotiserend van aard en bezit de kenmerken van de originele Kera Crazy Mouse wiet. Die zijn het beste te omschrijven als een diepe en zeer aromatische smaak die een sterke stoned effect veroorzaakt. Door een langdurige werking is de wiet weer uitermate geschikt voor medicinale doelstellingen omdat de positieve effecten langdurig zullen aanhouden.

Aanbieding!

Kera OG Kush auto

Vanaf 8,25
Herkomst

Deze Kera OG Kush auto wietzaden zijn ontstaan uit een kruising van de Og Kush met een Haze 2.0 Autoflowering, de Ruderalis cannabis. Het resultaat is een topplant van de hoogste kwaliteit die valt in de categorie Californische type Marihuana. Doordat er alleen sprake is van vrouwelijke planten is iedere plant na zijn bloeiperiode geschikt om te oogsten.

Kweekeigenschappen

De Kera OG Kush auto zaadjes zijn zeer geschikt om ook in kleine ruimtes binnenshuis of op kleine plaatsen in de buitenlucht te kweken. Het is een zeer sterke cannabisvariant die zeer eenvoudig door eenieder kan worden verbouwd. De plant bloeit automatisch en heeft slechts met enige regelmaat een klein beetje water nodig. Volgroeid zal de plant veel zware en dikke harsachtige toppen voortbrengen die begeleid worden door een zoete en aantrekkelijke geur. De plant is zowel geschikt voor teelt binnenshuis als ook in de buitenlucht. Afhankelijk van de groeicondities bereikt het een hoogte tussen de 90 en 120 centimeter. De bloeitijd is slechts 70 tot 80 dagen, waarbij de buitenteelt oogsten mag verwachten tussen april en oktober. Hierdoor zijn meerdere oogsten per jaar mogelijk.

Effect en smaakbeleving

Koop de Kera OG Kush auto cannabiszaden, kweek ze tot een mooie plant en oogst een rijke wiet die een hoog THC-gehalte bevat. Hij heeft een krachtig en zoete aroma die bij gebruik tonen van citrus, aardolie en peper laat proeven. Bij gebruik zijn de effecten krachtig te noemen, zowel voor het lijf als voor de geest. Het is een marihuana die zowel in gezelschap maar ook alleen prima is te gebruiken omdat het over een sterk rustgevende eigenschap beschikt. Beginnende rokers wordt dan ook geadviseerd om voorzichtig met de Kera OG Kush auto om te gaan.

Aanbieding!

Kera Dutch Power auto

Vanaf 7,25
Herkomst

De originele Kera Dutch power auto plant bestaat grotendeels uit een mix van Afrikaanse Sativa's met een vleugje Indica. Deze powerflower Autoflowering wietzaden zijn daar weer een variant op, gemixt met de Ruderalis plant. De laatste plant zorgt dan weer voor het autoflow effect wat deze plant uiteindelijk tot een sterke en makkelijk te kweken krachtpatser maakt. De autoflow van de Ruderalis plant zorgt ervoor dat deze automatisch in de bloei gaat, ongeacht het aantal zonuren. Eigenlijk kan het kweken van deze plant nooit mislukken! Koop Kera Dutch power auto cannabiszaden als je van een stevigere wietsoort houdt.

Kweekeigenschappen

De Kera Dutch power auto plant is een plant met een snelle groei en een geweldig aanpassingsvermogen. Zowel geschikt voor de binnenkweek, de buitenkweek als kweken in een kas. Ook zijn de Kera Dutch power auto wietzaden geschikt voor kwekers van ieder niveau, voor de beginnende kweker maar ook de meest ervaren kweker. Denk eraan dat deze plant een zeer indringende sterke geur afgeeft, dus neem daar vast de nodige voorzorgsmaatregelen voor mocht je dit nodig achten. Deze Kera Dutch power auto wietzaden doen er zo'n tien – twaalf weken over om uiteindelijk geoogst te kunnen worden. De planten groeien buiten tussen de vijftig centimeter en maximaal één meter hoog.

Effect en smaakbeleving

Deze Kera Dutch power auto zaadjes groeien uit tot een stevige wiet, voor de liefhebbers van een krachtige uitwerking. De zachte bitterzoete smaak en milde aroma verraden nog niks, maar eenmaal geïnhaleerd brengt het een intense high teweeg. Veel kwekers prefereren een grotendeels Sativa-achtige plant als deze Kera Dutch power auto, vanwege deze 'high' die het voortbrengt. Deze high laat zich omschrijven als creatief, energiek en uitermate vrolijk. Ook op medisch gebied doet de Kera Dutch power auto het goed, het wordt gebruikt bij stress, pijn en angstgevoelens.

Aanbieding!

Kera White Widow auto

Vanaf 7,25

Uiteraard duurt het niet lang voordat deze Kera White Widow auto variant straks ook in alle Nederlandse coffeeshops te koop is. Deze Kera White Widow auto wietzaden hebben een sneller resultaat dan de originele White Widow zaadjes, na amper 75 dagen kun je gaan oogsten. De zelfbloeiende eigenschap is naast het iets kleinere formaat het enige verschil van deze nu ook al legendarische Kera White Widow auto wietzaden.

Herkomst

De Kera White Widow auto is ontstaan uit een kruising tussen een Zuid Indiase Indica, een Braziliaanse Sativa en uiteraard de Ruderalis. Met geen andere soort zaden te vergelijken en heeft het in zich om ook weer een echte Hollandse klassieker te worden. Mocht je deze Kera White Widow wietzaden kopen krijg je zeker geen spijt, want ze zijn makkelijk te kweken en dat met een hoge opbrengst!

Kweekeigenschappen

Stond de originele White Widow al bekend als een makkelijk te kweken plant, dan is het met deze Kera White Widow auto wietzaden al helemaal een peulenschil. De bloeiperiode is verkort naar zo'n 7 tot 8 weken en bied je de kans om meerdere ronden te kweken. De Kera White Widow auto is immers ongevoelig voor licht en kan goed tegen het mildere Noord-Europese klimaat. Zon en warmte geven uiteraard altijd een mooiere opbrengst maar we weten dat dit in Nederland nu eenmaal moeilijk te garanderen valt. Bij buitenkweek groeien ze tot maximaal zo'n 90 centimeter en leveren je een goede opbrengst. Het is een ontzettend makkelijke plant en dan ook dé perfecte plant voor je eerste kweek. Koop de Kera White Widow auto cannabiszaden en ga meteen aan de slag!

Effect en smaakbeleving

De Kera White Widow auto is niet voor niets zo ontzettend populair onder de rokers. De Kera White Widow auto heeft ook deze frisse citrusachtige aroma van de White Widow evenals de zoete fruitige smaak. Een bijzondere smaakbeleving die zorgt voor een heerlijke high in je hoofd. Je lichaam ervaart echter wel een heftig stoned effect, dit heeft alles te maken met het explosieve effect wat deze Kera White Widow auto teweegbrengt. Iets waar de Kera White Widow auto om bekend staat, net als haar hoge opbrengst en makkelijke kweekeigenschappen.

Aanbieding!

Kera Greengo Bio Haze auto

Vanaf 9,25

Dit is een nieuwe soort Autoflowering die wij na zorgvuldig onderzoek en oog voor de beste kwaliteit op de markt brengen. Een vondst dus! Waarom? Omdat het een makkelijk te kweken wietplant is, je hoeft er niet veel tijd aan te spenderen, hij bloeit automatisch en hij is snel klaar voor de oogst.
Met de Kera Greengo Bio Haze Autoflowering wietzaden heb je namelijk het genot van het kweken van een topkwaliteit Haze maar ben je er zeker van dat het niet te veel werk kost.

Herkomst

De Kera Greengo Bio Haze auto is onze eigen variant op de bekende Cannabis soort 'Haze' en lijkt op onze Kera Greengo Bio Haze auto. Maar het voordeel van de Kera Greengo Bio Haze auto is dat het een soort is die automatisch bloeit: een Ruderalis mix. Overtuigd? Koop Kera Greengo Bio Haze auto cannabiszaden om zelf deze nieuwe variant te ontdekken.

Kweekeigenschappen

De Kera Greengo Bio Haze auto is een plant met een hoge opbrengst voor de buitenkweek. De plant wordt met de juiste zorg tussen de 110 en 180 centimeter groot en heeft een bloeiperiode van 9 tot 10 weken. De beste oogstmaand voor de Kera Greengo Bio Haze auto wietzaden is oktober. Het is een makkelijk te kweken wietplant die snel klaar is om te oogsten, perfect voor buiten!

Smaakbeleving|

De smaak is te vergelijken met onze Kera Greengo Bio Haze auto. Ondanks dat het een Autoflowering is, blijft de smaak gelijk aan een normale Haze: verfrissend en met een verheffend high gevoel. Met Kera Greengo Bio Haze auto zaadjes ben je dus niet alleen verzekerd van een snelle en lange bloeitijd, maar ook van de beste smaak.