toon de blokken hulp

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

Aanbieding!

Kera White Thunder

Vanaf 4,75

White Thunder is een fantastische plant; een hoge opbrengst, makkelijk te kweken, een korte bloeiperiode, een fantastische smaak en een krachtig effect. White Thunder is ook niet al te duur, dus het is niet erg als je wat beginnersfouten maakt. Wij zijn ervan overtuigd dat White Thunder je tevreden stelt met je eerste oogst, omdat het niet fout kan gaan en de kwaliteit altijd goed is.

Herkomst

Voor de startende kweker is het erg moeilijk om hun eerste soort te kiezen. Het kweken van je eerste plant is een groot avontuur. Keraseeds ontwikkelde daarom de White Thunder. White Thunder is ontstaan uit een kruising tussen een Afghani en een Skunk.

Kweekeigenschappen

White Thunder is een ontzettend makkelijk te kweken plant. Je kunt White Thunder dan ook zowel binnen als buiten kweken. Bij buitenkweek is White Thunder eind september klaar om geoogst te worden. De korte bloeiperiode van de plant, ongeveer 7 weken, maakt White Thunder geschikt voor de kweek in zowel warme als koude klimaten. White Thunder wordt gemiddeld slechts een halve meter hoog, maar dankzij de vele en grote kristallen ben je toch gegarandeerd van een hoge opbrengst. De plant kan goed tegen vocht en schimmels en is opgewassen tegen kleine beginnersfoutjes, dus er zijn weinig risico's bij het kweken met deze plant. White Thunder is een ideale plant voor de beginnende kweker, want zelfs zonder ervaring mag je een succesvolle oogst verwachten. Natuurlijk is White Thunder ook geschikt voor de meer ervaren kweker. White Thunder is een echte alleskunner.

Effect en smaakbeleving

White Thunder heeft een lekkere klassieke geur en smaak. De geur is muskusachtig, aards en met pittige ondertonen. Niet heel bijzonder of scherp, maar echt oldschool en geliefd door velen. Ook de smaak is aards en doet denken aan dennenbomen. Het effect van White Thunder is begerenswaardig; een heftige high die je een relaxed en euforisch gevoel geeft. Het brengt je lichaam tot rust en geeft je geest een flinke oppepper. Al rook je White Thunder iedere dag, het zal niet snel vervelen.

Unieke eigenschappen
 • Ideaal voor de beginnende kweker
 • Klassieke geur en smaak
 • Geeft een ontspannende high
Aanbieding!

Kera White Widow

Vanaf 7,25

White Widow is niet alleen de legendarische cannabisplant die in alle Nederlandse coffeeshops te koop is, maar het is ook de meest populaire cannabissoort ter wereld. Reden genoeg om deze soort zelf eens te kweken!

Herkomst

White Widow is een Hollandse klassieker die ook op Hollandse ondergrond is ontstaan uit een kruising tussen een Braziliaanse Sativa en een Zuid Indiase Indica hybride. Deze beroemdste cannabisplant aller tijden heeft dan ook talloze prijzen gewonnen, waaronder de 1e prijs in de High Times Cannabis Cup van 1995.

Kweekeigenschappen

De White Widow is de perfecte plant voor je eerste kweek. Zelfs met weinig aandacht zal ze het goed doen. Het is een ontzettend makkelijke plant met een goede opbrengst. De bloeiperiode is 8 tot 9 weken. Je kunt haar zowel binnen als buiten kweken en ze groeit ook in het Noord-Europese klimaat, maar probeer ervoor te zorgen dat ze dan genoeg zon en warmte krijgt, want in een warmer klimaat zal ze namelijk een hogere opbrengst geven. Bij buitenkweek kan ze wel 2 meter hoog worden en bij binnenkweek wordt ze ongeveer 1 meter hoog. Haar legendarische stevige toppen zijn omringd met oogverblindende witte kristallen, vandaar ook de naam White Widow.

Effect en smaakbeleving

De makkelijk te kweken White Widow staat niet alleen bekend om haar hoge opbrengst, maar ook om haar explosieve effect. Nadat je de lekkere frisse en fruitige smaak van White Widow geproefd hebt, zul je zeker begrijpen waarom ze zo populair is. Het is een bijzondere smaak die je lang bij zal blijven. Na het roken voelt je lichaam heerlijk uitgerust aan. Je lichaam ervaart een heftig stoned gevoel, maar in je hoofd ervaar je een heldere high. Op medisch gebied wordt White Widow gebruikt bij pijn en slapeloosheid.

Unieke eigenschappen
 • Beroemdste en meest legendarische cannabisplant allertijden
 • Nederlandse roots
 • Ideaal voor beginnende kweker
 • Hoge opbrengst en explosief effect
Aanbieding!

Kera Skunk

Vanaf 7,25

De Kera Skunk is één van de meest klassieke cannabissoorten ter wereld en wordt vaak gebruikt als basis voor vele andere soorten omdat ze een ontzettend goede genetica heeft. Ze staat bekend om haar zoete smaak en grote buds die zorgen voor een enorme oogst.

Herkomst

Deze superieure klassieker is een kruising van 35% Sativa en 65% Indica. De Kera Skunk is afkomstig van Sativa dominante Colombiaanse, Mexicaanse en Afghaanse ouders. De Kera Skunk wordt steeds populairder en ze wordt ook steeds weer verbeterd. De Kera Skunk is erg geschikt voor medische doeleinden.

Kweekeigenschappen

De Kera Skunk kan gebruikt worden voor binnenkweek en buitenkweek. Het is een sterke en robuuste plant die niet gevoelig is voor schimmels en ziektes. De Kera Skunk is dus ook geschikt voor de beginnende teler. Ze kan zowel in warmere als in koudere klimaten gekweekt worden, want ze is niet gevoelig voor kou en regen. De plant blijft relatief klein (bij binnenkweek hoogstens anderhalve meter), maar door de reusachtige buds is de opbrengst toch hoog. De plant heeft een korte bloeitijd van ongeveer 8 weken. Tijdens de bloeiperiode produceert de Kera Skunk in een rap tempo robuuste stammen en takken, waaiervormige bladeren en reusachtige toppen. Voor een optimale smaakervaring raden wij aan om de Kera Skunk na ongeveer 7 tot 8 weken bloei te oogsten, maar als je voor een iets heftiger effect wilt gaan, kun je haar nog een weekje langer laten bloeien.

Effect en smaakbeleving

Ook de rookervaring van de Kera Skunk is heerlijk en heftig. De smaak is uniek en herkenbaar; zwaar, zoet en fruitig. Meteen na het roken krijg je een heldere high in je hoofd, de zware lichamelijke stone komt vaak iets later. De Kera Skunk is perfect in balans. Het is echt een soort die je minimaal één keer in je leven geprobeerd moet hebben, al zal het vast niet bij één keer blijven. Op medisch gebied wordt de Kera Skunk gebruikt bij stress en angst.

Unieke eigenschappen

 • Robuuste plant die niet gevoelig is voor schimmels
 • Kan goed tegen kou en regen

Herkenbare zoete geur en smaak

Aanbieding!

Kera Critical

Vanaf 9,00

Critical is een plant die steeds meer bekendheid krijgt. Ze is binnen no time uitgegroeid tot de meest geteelde en meest populaire cannabissoort van Spanje. Dit is ook niet gek, want Critical is een soort die werkelijk alles heeft; een hoge opbrengst, makkelijk te kweken, een korte bloeitijd, een goede smaak en een krachtig effect. Hierdoor is Critical ook de ideale plant voor commerciële kwekers.

Herkomst

Critical is een soort die speciaal gekweekt werd voor de commerciële kweker. Ze is het betere tweelingzusje van de beroemde soort Big Bud. Critical is ontstaan uit een kruising tussen een Afghani en een Skunk. De samenstelling is 60% Indica en 40% Sativa.

Kweekeigenschappen

Critical kun je zowel binnen als buiten kweken. Ze is niet gevoelig voor vocht en schimmels, dus je kunt haar rustig buiten zetten, maar binnen doet ze het ook erg goed. Critical is een snelle plant met een korte groei- en bloeiperiode. Van ontkiemen tot oogsten doet ze er ongeveer 70 dagen over. Critical is een kleine plant met grote lichtgroene bladeren. Dit betekent niet dat de opbrengst laag is, want de witte bloemen die de Critical produceert, zijn aan het einde van de bloeiperiode bedekt met grote kristallen die zorgen voor een hoge opbrengst. Met Critical kan het bijna niet mis gaan en de kwaliteit is altijd goed.

Effect en smaakbeleving

De sterke geur van Critical is heerlijk fruitig en bijzonder. De smaak is niet alleen muskusachtig, maar heeft ook hints van hout en citroen. De spannende Critical geeft heftige highs, die je het gevoel geven dat je de hele wereld aankunt. Op medisch gebied helpt Critical bij stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Kleine plant met hoge opbrengst
 • Krachtig effect
Aanbieding!

Kera Dutch Power

Vanaf 7,25

De bekendste kenmerken van Dutch Power 2.0 zijn dat ze zowel binnen als buiten uitzonderlijk goed en makkelijk groeit, niet al te groot wordt en een geweldige opbrengst geeft. Een echte Hollandse kwaliteitsplant!

Herkomst

Dutch Power 2.0 is een populaire en sterke plant van Nederlandse bodem. Ze is ontstaan door een kruising met Afrikaanse Sativa´s. Dutch Power 2.0 is dan ook voornamelijk Sativa (75%), maar heeft ook heftige Indica tonen die de plant zo krachtig maken. Ze heeft haar naam dan ook te danken aan haar krachtige en heftige cannabis.

Kweekeigenschappen

Dutch Power is geschikt voor binnen- en buitenteelt. Het is een snelbloeiende en betrouwbare plant die een grote opbrengst geeft en relatief makkelijk te kweken is. Dutch Power is dus geschikt voor beginnende kwekers. De plant wordt niet erg groot, maar de kristalrijke toppen zijn groot en compact. De bloeiperiode van Dutch Power is 8 tot 9 weken.

Effect en smaakbeleving

Dutch Power heeft een zachte en bitterzoete smaak en een rijke milde rook. Het zoete is afkomstig van de citroensmaak en het bittere is afkomstig van de kruidige smaak. Dutch Power geeft een sterk energiek effect met een heftige high. Het is een echte oppepper waar je actief en vrolijk van wordt. Op medisch gebied wordt Dutch power gebruikt bij pijn, stress en angstgevoelens.

Unieke eigenschappen
 • Zachte smaak
 • Echte oppepper
Aanbieding!

Kera Premium Diesel

Vanaf 7,25

Diesel is een ontzettend sterke plant, misschien wel één van de sterkste ter wereld. Deze soort is dan ook de favoriet van veel kwekers.

Herkomst

Premium Diesel is afkomstig van de uit Colorado afstammende Chemdawg. Haar naam is door twee kwekers uit New York veranderd in Diesel, maar haar genetica is origineel gebleven. Ze dankt haar naam aan de sterke dieselachtige geur die vanaf de bloeitijd van de plant afkomt. Premium Diesel is 70% Sativa en 30% Indica.

Kweekeigenschappen

Premium Diesel is een makkelijke plant die, zoals al onze zaden, binnen en buiten gekweekt kan worden. Premium Diesel kan flink groot worden, vooral wanneer ze buiten wordt gekweekt. Wanneer je haar als ervaren kweker binnen kweekt, kun je haar het best op Hydro (=water) kweken. Premium Diesel heeft in vergelijking met andere Sativa soorten een lekker hoge opbrengst. Als je haar goed topt, zal de opbrengst boven verwachting zijn.

Effect en smaakbeleving

Premium Diesel is een unieke soort die je zeker eens moet proberen. De herkenbare geur en smaak zijn sterk en citroenachtig met tonen van dieselbrandstof. Niet alleen het kweken van Premium Diesel is een ervaring op zich, maar ook het roken is een bijzondere ervaring. Premium Diesel geeft je een energieke stone die ongeveer 5 uur aanhoudt. Het effect komt, net als een Dieselmotor, langzaam op gang, maar blijft dan heerlijk lang aanwezig. Op medisch gebiedt wordt Premium Diesel gebruikt bij pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Sterke plant
 • Unieke geur en smaak
Aanbieding!

Kera Northern Light

Vanaf 8,25

Wanneer we het hebben over de beroemdste en populairste cannabisplanten ter wereld is Northern Light een soort die er zeker bij hoort. Northern Light wordt bij veel kruisingen gebruikt en vormt de basis voor veel verschillende cannabisplanten, onder andere voor de huidige Nederwiet.

Herkomst

Northern Light bestond ooit uit 11 varianten die hun oorsprong vonden aan de Westkust van Amerika. De samenstelling van Northern Light is mooi in balans, namelijk 50% Sativa en 50% Indica. Northern Light is een enorm sterke cannabissoort die al meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept. Deze soort heeft al meer dan drie keer de eerste prijs in de High Times Cannabis Cup behaald.

Kweekeigenschappen

Het kweken van Northern Light is een bijzondere ervaring, met name voor de beginnende kweker. In principe is de Northern Light ontwikkeld voor binnenkweek, maar zoals al onze soorten kan ze ook buiten worden gekweekt. Wanneer je haar binnen kweekt, zal ze ongeveer 1 meter hoog worden. Buiten wordt Northern Light veel groter. Met genoeg warmte, licht, ruimte en voeding kan ze wel 2 meter hoog worden. De bloeiperiode van Northern Light is ongeveer 7 tot 8 weken. Je kunt een beetje experimenteren door haar iets vroeger of iets later te oogsten. Bij vroeger oogsten krijg je een krachtigere smaak en later oogsten zorgt voor een heftiger effect, het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat.

Effect en smaakbeleving

Northern Light heeft een bijzondere, zoete geur en een zachte, zoete en kruidige smaak. Northern Light geeft een heftig effect met een flinke high, energie en alertheid. Ook werkt Northern Light positief op je humeur. Medisch gezien helpt Northern Light bij angst, stress en pijn.

Unieke eigenschappen
 • Heftig effect
 • Geeft energie en goed humeur
Aanbieding!

Kera Venice Beach Afghan

Vanaf 8,50

Kera Venice Beach Afghan is een ontzettend populaire soort, doordat deze plant gemakkelijk te kweken is, maar wel een krachtig en bijzonder effect geeft.

Herkomst

Kera Venice Beach Afghan is een kruising tussen OG Kush en White Widow die bestaat uit 25% Sativa en 75% Indica. Door de kruising met White Widow krijg je een makkelijke plant met een hoge opbrengst. OG Kush is afkomstig uit Californië« en is wereldwijd bekend door haar bijzondere aroma en krachtige effecten. Deze OG Kush eigenschappen komen bij Kera Venice Beach Afghan terug in de geur, de smaak en het effect.

Kweekeigenschappen

Kera Venice Beach Afghan is een kleine en brede plant met flinke Indica buds. Deze vette buds worden geproduceerd dankzij haar White Widow genetica. De buds zorgen er ook voor dat de opbrengst, ondanks dat de plant klein blijft, toch redelijk hoog is. Kera Venice Beach Afghan is geen moeilijke plant. Ze is niet vatbaar voor ziektes en schimmels en blijft in principe makkelijk gezond. Na een bloeiperiode van 7 tot 8 weken, wanneer de trichomen melkachtig en amberkleurig zijn, is ze klaar om geoogst te worden. Laat de Cannabis na het oogsten goed drogen!

Effect en smaakbeleving

Kera Venice Beach Afghan heeft, net als haar OG Kush ouder, een petroleumachtige en fruitige geur en zoete smaak. De smaak van de rook is lekker en zacht voor je keel. Het effect is krachtig en uniek, een heftige combinatie van een stoned en een high gevoel. Je wordt er heerlijk ontspannen en creatief van. Kera Venice Beach Afghan helpt erg goed bij pijn en ze zorgt ervoor dat je goed kunt slapen.

Unieke eigenschappen
 • Makkelijk te kweken
 • Krachtig en bijzonder effect
Aanbieding!

Kera Burmese Kush

Vanaf 8,50

De Kera Burmese Kush is een prachtige kruising tussen Trainwreck en White Widow. De inbreng van de uit Californië« afkomstige Trainwreck zien we terug in het heftige effect dat je net zo hard en onverwachts raakt als een trein die je niet aan zag komen.

Herkomst en populariteit

De Kera Burmese Kush is ontstaan uit een kruising tussen Trainwreck en White Widow. De samenstelling is 90% Sativa en 10% Indica. Dankzij de kruising met White Widow geeft Kera Burmese Kush een mooie opbrengst. De Kera Burmese Kush werkt snel bij hevige pijn en is daarom ook op medisch gebied erg populair.

Productie

De Kera Burmese Kush kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, maar buiten zal ze het best groeien. Het is niet de makkelijkste plant om te kweken, maar ook zeker niet de moeilijkste. Soms mag je best wat extra aandacht geven aan je plant, dan zal je bij de oogst beloond worden. De Kera Burmeshe Kush is deze extra aandacht zeker waard. Ze heeft een bloeitijd van ongeveer 9 weken en kan bij buitenkweek in oktober geoogst worden. De Kera Burmese Kush groeit uit tot een redelijk grote plant, maar daar is de opbrengst dan ook naar!

Karakter en smaakbeleving

De smaak van Kera Burmese Kush is peperachtig en wanneer je haar proeft weet je al dat het effect heftig zal zijn. Ze brandt snel op en produceert dikke en zware rook, waarvan je waarschijnlijk moet hoesten. Hoewel de plant zelf voornamelijk Sativa is, bestaat het effect grotendeels uit de rustige Indica invloeden. Kera Burmese Kush heeft een mega krachtig effect. Het werkt zelfs bij de meest hevige pijnen. Het roken van Kera Burmese Kush geeft je rust, ontspanning, inspiratie, diepe gedachtes en een krachtige stone.

Unieke eigenschappen
 • Ontzettend krachtig effect
 • Dikke en zware rook
Aanbieding!

Kera LA Widow

Vanaf 8,50

Kera LA Widow is een makkelijk te kweken plant, die aan het einde van haar bloeitijd prachtige kleuren krijgt. De smaak van Kera LA Widow is uniek en geliefd door velen; zoet, fruitig en nootachtig.

Herkomst

De Kera LA Widow is een soort die is ontstaan na een kruising tussen Bubba Kush en White Widow. De samenstelling van de Kera LA Widow is 25% Sativa en 75% Indica. De invloeden van de Bubba Kush zien we terug in het ontspannende, narcotische en langdurige effect. Kera LA Widow is dan ook erg geliefd bij mensen die lijden aan slapeloosheid en stress.

Kweekeigenschappen

Dankzij de kruising met White Widow is de Kera LA Widow een plant die gemakkelijk te kweken is en van gemiddelde hoogte wordt. De plant groeit struikachtig, met brede gekartelde bladeren die elkaar overlappen. Je hoeft er niet extreem veel aandacht aan te geven en dat is maar goed ook, want als je haar gerookt hebt, zal je daar niet meer toe in staat zijn. Ze is geschikt voor zowel binnenkweek als buitenkweek. Bij buitenkweek kan ze in oktober geoogst worden. De bloeitijd van de Kera LA Widow is 8 tot 9 weken. Aan het einde van haar bloeitijd krijgt ze mooie kleurtjes.

Effect en smaakbeleving

Kera LA Widow is een heftige Indica. Het is een echte bankhanger die een ontspannend en narcotisch effect geeft. Als je verzekerd wil zijn van een goede nachtrust, kun je haar voor het slapen roken. Het is een genot om Kera LA Widow te roken, want de smaak is echt heerlijk. Fruitig zoet en met hints van bessen, macadamia noten en butterscotsch. Op medisch gebied wordt Kera LA Widow gebruikt bij slapeloosheid en stress.

Unieke eigenschappen
 • Werkt ontspannend en narcotisch
 • Heerlijke smaak
Aanbieding!

Kera Cherry Grapefruit

Vanaf 7,50

De Kera Cherry Grapefruit is ontstaan uit een kruising tussen de welbekende White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel en door van al deze soorten de beste eigenschappen mee te geven, hebben we een super soort gecreëerd.

Herkomst

De fruitige Kera Cherry Grapefruit is voor 40% Sativa en 60% Indica. Deze unieke soort is een kruising tussen de legendarische White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel. Ze heeft van al deze planten de beste eigenschappen meegekregen. Het is dus niet gek dat de Kera Cherry Grapefruit erg populair is in Canada en de Verenigde Staten. Hat zal waarschijnlijk niet meer lang duren voordat de Kera Cherry Grapefruit de hele wereld veroverd. Op medisch gebied staat de Kera Cherry Grapefruit bekend om haar spierontspannende en pijnstillende werking.

Kweekeigenschappen

Dankzij de invloed van White Widow is Kera Cherry Grapefruit een plant die gemakkelijk te kweken is en een hoge opbrengst heeft. Dankzij de Indica invloeden bloeit en groeit de Kera Cherry Grapefruit snel. Tijdens de bloeiperiode kunnen sommige planten paarse, rode en blauwe kleuren vertonen, die erg intens kunnen worden, vooral wanneer ze buiten gekweekt worden in landen met een kouder klimaat. De plant kan erg hoog worden, dus dit moet je tijdens het kweken onder controle proberen te houden.

Effect en smaakbeleving

Kera Cherry Grapefruit is een samenstelling van verschillende smaken. Ze heeft smaak meegekregen van OG Kush, Chemdawg en Sour Diesel. Kera Cherry Grapefruit is een Sativa dominante spice mix met afgeronde geuren en een extreem fruitige smaaksensatie. Na het roken ervaar je een ware headbuzz, maar toch ook geheel lichamelijke ontspanning. Het Skunk gedeelte zorgt ervoor dat je goed gehumeurd wordt, terwijl het Indica deel je lichaam probeert te mobiliseren.

Unieke eigenschappen
 • Extreem fruitig
 • Heerlijke headbuzz en lichamelijk ontspanning
Aanbieding!

Kera California Nuggets

Vanaf 7,50

Kera California Nugget een favoriete soort van zowel rokers als kwekers. Ze is vooral populair door haar unieke karakter en het feit dat ze je in een ontzettend goed humeur kan brengen.

Herkomst

De opwekkende Kera California Nugget is samengesteld uit 65% Sativa en 35% Indica. Het is een kruising tussen de bekende White Widow en Sour Diesel. De Sour Diesel heeft gezorgd voor de herkenbare petroleumachtige geur en dankzij de White Widow is ze gemakkelijk te kweken en ben je gegarandeerd van een goede opbrengst.

Kweekeigenschappen

De Kera California Nugget is, dankzij de kruising met White Widow, een makkelijk te kweken plant met een hoge opbrengst. De bloeitijd is ongeveer 8 weken en je kunt haar zowel binnen als buiten kweken, maar bij buitenkweek heeft ze wel een warmer klimaat nodig om optimaal te presteren. Ze is dan in oktober klaar voor de oogst. Haar buds zullen dan harsachtig zijn en prachtig glinsteren.

Effect en smaakbeleving

De aan Sour Diesel te danken indringende petroleumachtige en chemische geur zorgt voor een zeer verassend en uniek effect dat je in een andere soort niet zomaar zal tegenkomen. De smaak is kruidig en zuur. Het effect is meteen merkbaar en je voelt je lichaam na de eerste hijs al ontspannen. Je lichaam wordt er lekker lui en ontspannen van, maar je geest wordt blij, energiek en creatief. Kera California Nugget zorgt ervoor dat je tegelijkertijd ontspannen en actief kunt nadenken.

Unieke eigenschappen
 • Petroleumachtige geur
 • Bijzonder effect: ontspannen en actief
Aanbieding!

Kera Pineapple Sativa

Vanaf 8,50

De Kera Pineapple Sativa is zowel bij (medicinale) rokers als kwekers erg populair en staat bekend om haar betrouwbare en hoge opbrengsten van kwalitatief goede cannabis.

Herkomst

De fruitige Kera Pineapple Sativa is een kruising tussen Blue Dream en White Widow. Zoals de naam al doet vermoeden, is Kera Pineapple Sativa voor het grootste gedeelte Sativa. De samenstelling is 80% Sativa en 20% Indica.

Kweekeigenschappen

Met dank aan de populaire White Widow heeft de Kera Pineapple Sativa een hoge opbrengst en is de plant gemakkelijk te kweken. Wanneer je haar goed verzorgt, kan de opbrengst echt enorm zijn. De plant wordt flink groot, met lange, dunne bladeren en strakke buds. Zorg er dus voor dat je genoeg ruimte hebt, zodat ze in alle vrijheid kan groeien. De van de Blue Dream afkomstige blueberry invloeden zorgen voor mooie paarse en blauwe kleurtjes in je toppen. De bloeitijd van Kera Pineapple Sativa is 9 tot 10 weken en ze kan zowel binnen als buiten gekweekt worden, maar binnen zal ze het veel beter doen.

Effect en smaakbeleving

De Kera Pineapple Sativa staat bekend om haar oldschool Haze smaak, die er samen met de White Widow invloed voor zorgt dat je opgewekt wordt en helder blijft. De oldschool Haze smaak van de Kera Pineapple Sativa is verrassend en daarnaast smaakt ze niet alleen zoet, maar ook lekker fruitig en fris. Het effect is langdurig. De Kera Pineapple Sativa biedt het beste van twee werelden; een relaxte stone in combinatie met een fijne en energieke high. Je wordt erg opgewekt en helder van deze soort. Op medisch gebied helpt Kera Pineapple Sativa bij misselijkheid, pijn en stress.

Unieke eigenschappen
 • Hoge plant met erg goede opbrengst
 • Langdurig effect
 • Energieke high
Aanbieding!

Kera Royal Queen Diamond

Vanaf 4,75

De Kera Royal Queen Diamond variant groeit zeer snel. Tijdens de explosieve bloeiperiode groeien er binnen een paar dagen volle toppen aan de lange flexibele takken. Het aroma van deze Sativa variant is zacht zoetig/fruitig en zeer intens.
Omdat de plant snel groeit en bloeit, hebben schimmels weinig vat op deze soort. Ideaal dus voor vochtige omgevingen. Vele andere Sativa soorten met een langere bloeiperiode hebben wel last van botrytis en andere schimmels.

 

De Kera Royal Queen Diamond is een soort die niet mag ontbreken in onze classic assortiment. Hij produceert wiet die een aangename, relaxte high geeft, waar je na een dag hard werken zo naar verlangt. Deze stabiele hybride wordt gedomineerd door Sativagenen en hierdoor is dit een snel bloeiende en groeiende plant met meer dan bevredigende resultaten: grote hoeveelheden top kwalitatieve marihuana.

 

Kweekeigenschappen

Aangezien hij voornamelijk een Sativa is, kan hij zowel binnen als buiten gekweekt worden. Hij groeit op tot een prachtige, lange en flexibele dame met een imposante centrale top. De donkergroene bladeren worden vaak mooi paars van kleur naarmate de plant ouder wordt en vormen een geweldige achtergrond voor de dikke toppen met hun glinsterend witte kristallen en hars. Het THC-gehalte van de Kera Royal Queen Diamond ligt tussen de 15 en 20%. Als de plant de volwassenheid bereikt en in bloei komt, scheidt hij een bekoorlijk zoete, fruitige en intense geur af.

 

Effect en smaakbeleving

Deze variëteit is wat we noemen 'zeer dicht tegen de perfectie aan'; de wiet is sterk, heeft een lekkere smaak en een heerlijke geur, is makkelijk te kweken, bloeit vroeg en produceert opmerkelijke hoeveelheden hars. De geur is zeer karakteristiek en verschilt van die van andere rassen; hij is sterk, zoet en enigszins fruitig. Ook de smaak is sterk en blijft een tijdje op je tong hangen. Hij rookt erg lekker weg en laat je niet verstikken. De wiet van de Kera Royal Queen Diamond kan lange tijd bewaard worden zonder daarbij zijn kracht en geur te verliezen.

 

Unieke eigenschappen
 • Snelle soort
 • Goed voor binnen en buiten
 • Kan tegen vochtige omgevingen

Zoete/fruitige smaak en uitstekende high

Aanbieding!

Kera Top 44

Vanaf 7,25
Herkomst

Kera Top 44 zaadjes zijn een kruising tussen Skunk #1 en Viking, beide Indica's afkomstig uit Afghanistan. De plant bestaat voor zo'n 80% uit Indica en 20% uit Sadiva. De naam Kera Top 44 is afgeleid uit de korte bloeiperiode van de plant. De Kera Top 44 wietzaden zijn namelijk al na 44 dagen uitgebloeid tot een volledige plant (dat is iets meer dan 6 weken). De korte bloeiperiode maakt het ook geliefd onder kwekers, omdat er snel resultaat is.

Kweekeigenschappen

De Kera Top 44 is een plant met weinig vertakkingen en een hoofdtop. De plant heeft veel blad en zachte, harsrijke toppen. Ze groeit relatief weinig de hoogte in. Vanwege de compactheid van de plant bloeit ze daarom ook prima in kleine kweekruimtes, zoals een balkon of kast. Ze wordt ongeveer anderhalve meter hoog. De plant kan geoogst worden in september. De opbrengst kan enorm zijn met deze plant, maar dan heeft ze wel wat meer aandacht nodig dan de gemiddelde plant om volledig tot haar recht te komen.

Effect en smaakbeleving

De Kera Top 44 kenmerkt zich door een zoete citroensmaak met een vleugje gebrande suiker. Het effect is intens en houdt lang aan. Je wordt er ontspannen van en het zorgt voor een ultieme balans tussen een prettige lichamelijke verdoving en een energiek euforisch gevoel. De rook is mild, waardoor de smaak als intenser wordt ervaren. De Top 44 kan ook gebruikt worden voor medicinale effecten. Het vermindert stress, angst, pijn, misselijkheid en verbetert de eetlust.

Unieke eigenschappen
 •  Ideaal voor de beginnende kweker
 • Zeer korte bloeiperiode
 • Goed geschikt voor kleine ruimtes
 • Hoge opbrengst

Koop Kera Top 44 cannabiszaden hier tegen een lage prijs en snelle bezorging. Ben je een beginner in het kweken van een cannabisplant? Of wil je snel een hoge opbrengst? Wacht dan niet te lang met Kera Top 44 wietzaden kopen, maar schaf ze vandaag nog aan!

Aanbieding!

Kera Greengo Bio Haze

Vanaf 9,75

Haze is een zeer populaire wietsoort die ook veelvuldig in koffieshops wordt aangeboden. Ook is het een zeer goede plant voor medicinale doeleinden. Het is een van de duurdere wiet soorten omdat er minder gram per vierkante meter kan worden opgekweekt. Hierdoor is de opbrengst wat lager dan bij andere soorten. Hiervoor krijg je wel een erg speciale wietsoort voor terug die krachtiger is als alle andere soorten. Kera Greengo Bio Haze wietzaden kopen is dan ook een prima alternatief voor de thuiskoper. De Kera Greengo Bio Haze zaadjes, de naam zegt het al, zijn 100% biologisch van oorsprong en bevatten geen ongewenste bestrijdingsmiddelen.

Herkomst

Haze vindt zijn oorsprong in California en is ontstaan uit een kruising van de Sativa Indica. Er zijn veel varianten verkrijgbaar waarvan de bekendste Amnesia Haze, Silver Haze, Dutch Haze, Master Haze, Mexican Haze, het door Jimi Hendrix bezongen Purple Haze, en Haze Automatic zijn. De naam verteld hierbij meer over de afkomst, de geur of de kleur van de wiet.

Kweekeigenschappen

De Kera Greengo Bio Haze wietzaden kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De plant heeft een bloeitijd van ongeveer 9 tot 10 weken. De oogst zal in de regel in oktober plaatsvinden. Indien er kweeklampen worden gebruikt is het belangrijk om te weten dat de plant niet goed tegen een hoge wattage bestand is. Een lamp van 600 watt kan al te veel zijn, echter een ervaren kweker zal dit goed weten te ondervangen.

Effect en smaakbeleving

Haze heeft een uitgesproken zoete smaak en geur. Het heeft een sterk geestelijk effect op de gebruiker die flink stoned zal worden en waarbij tijdelijk geheugenverlies mogelijk is. Ook een gelukzalig en energiek gevoel worden als kenmerken benoemd. Spreekt bovenstaande je aan dan zijn de Kera Greengo Bio Haze wietzaden een prima product om zelf te gaan kweken.

De plant is populair omdat deze schimmelbestendig is, eenvoudig te kweken is en snel klaar is. Ze heeft een gemiddeld THC-gehalte met 10 tot 15% en zorgt dus ook voor medicinale effecten.